BT Press Releases

 En  Ge  Fr
DC11-321                                                                                                   5 januari 2012

BT SLUIT MEERJARIG MANAGED SERVICES CONTRACT
MET BRISTOL-MYERS SQUIBB

BT kondigde vandaag aan een contractverlenging tot en met 2017 te hebben afgesloten met Bristol-Myers Squibb voor het beheer van wereldwijde netwerkdiensten.

BT gaat Bristol-Myers Squibb helpen om meer voordeel uit hun netwerk te halen door verder te standaardiseren en innoveren. De contractverlenging omvat diverse uitbestede netwerkdiensten, waaronder wide area- en local area networks, toegang op afstand, spraak en de telefonie-infrastructuur. Het contract omvat ook geavanceerd compliance-beheer, op maat gemaakt voor de farmaceutische industrie, en netwerkbeveiligingsdiensten. De contractverlenging dekt alle wereldwijde locaties van Bristol-Myers Squibb.

“Onze werkzaamheden voor Bristol-Myers Squibb gaan niet alleen om het beheren van technologie; het gaat over het waarborgen van betrouwbare diensten die samenwerking en communicatie mogelijk maken,” zegt Bas Burger, president Global Commerce van BT Global Services. “De behoeften van de farmaceutische sector zijn complex, specifiek en onderworpen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving. Wanneer bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten zonder zich druk te maken over technologie hebben we ons werk goed gedaan.”

Rick Yborra, vice president, Network and Hosting Services bij Bristol-Myers Squibb voegt toe: “De samenwerking die wij hebben opgebouwd met BT is gebaseerd op ons vertrouwen in hun wereldwijde operationele capaciteiten en hun vermogen om steeds in te spelen op onze veranderende behoeften. BT biedt ons een kwalitatief hoogstaand netwerk dat een wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf nodig heeft om effectief te opereren.” Het eerste contract tussen BT en Bristol-Myers Squibb werd afgesloten in 2005.

Einde